Rin​g til os allerede i dag på telefon 23 23 33 18​

Vi håndterer firmaflytning professionelt

Hos Royal Flyt værdsætter vi ansvar og gennemsigtighed. Med ansvar ønsker vi, at du som kunde føler dig tryg ved at lade os håndtere virksomhedsflytningen - især da en flytning ofte kan føles som krævende både tids -og planlægningsmæssigt. Vi anser det for vores ansvar at sikre, at hele processen er glat og problemfri. Det er selvfølgelig også vigtigt ved en virksomhedflytning at sikre en overholdelse af regler, love og betingelser.

Stor erfaring med virksomhedsflytninger

Vi har arbejdet med virksomhedersflytninger i mange år, så vi har den nødvendige viden og erfaring uanset omfanget af flytningen. Vi forstår vigtigheden af ​​at være forsigtig med skrøbeligt udstyr og inkluderer emballage til computere og specialudstyr, hvis det er nødvendigt for tunge løft. 

Det er ofte den lille ekstra der tæller, og vi er stolte af at være forløberen når det drejer sig om virksomhedsflytninger.​

Vigtigheden af fleksibilitet ved flytning af virksomheden​

Vi forstår også, at en virksomhedsflytning sjældent bare kører glat og derfor forsøger vi at gøre processen så let som muligt for vores kunder. Nogle gange kan kunden opleve et hul i flytningen - for eksempel har kunden muligvis ikke adgang til de nye lokaler, samtidig med at det gamle bliver pakket ned. Hos Royal Flyt forstår vi vigtigheden af ​​at gøre overgangen så fleksibel og nem som muligt og har derfor mulighed for at opmagasinere flyttegodset i kortere og længere perioder i vores opvarmede lagerhotel i forbindelse med virksomhedsflytningen​

Du kan kontakte os på telefon 23 23 33 18 eller e-mail post@royalflyt.dk. Derudover kan du også besøge vores kontakt side her eller benytte nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Flytteforespørgsel

For udarbejdelse af et uforbindende tilbud eller bestilling af en flytteopgave kan De benytte vores formular

De er naturligvis også velkommen til at kontakte ostelefon eller mail.

Royal Flyt - det hurtige og sikre flyttefirma

HVEM ER VI?

Royal Flyt

Melvej 8

5610 Assens

Telefon: 23 23 33 18

Fax: 64 79 27 04

Mail: post@royalflyt.dk

CVR: 27848001

VI EN DEL AF

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 10 anmeldelser på Facebook