Rin​g til os allerede i dag på telefon 23 23 33 18​

Vi flytter kommunerne

Royal Flyt flyttede kommunerne.

Den 22. december 2006 hen under aften, da julefreden var ved at sænke sig over de vestfynske hjem, påbegyndte Royal Flyt flytningen af 8.000 flyttekasser fyldt med kommunale og amtskommunale papirer, kontorartikler, computere og meget andet.

Da de 5 gamle kommuner, Assens, Hårby, Glamsbjerg, Tommerup og Årup, blev til Ny Assens Kommune, stod Roayal Flyt for det kæmpemæssige flyttearbejde. 4.500 flyttekasser skulle fordeles mellem rådhusene i Assens, Tommerup og Årup. Herudover skulle rådhusene i Glamsbjerg og Hårby tømmes for alt, lige fra arkivskabe til papirkurve.

Dertil kom så også lige 3.500 kasser og møblement i forbindelse med kommunesammenlægningen i den nye Nordfyns Kommune samt flytning af 31 amtslige medarbejderes kontorer til Ny Assens Kommune og 21 til Nordfyns Kommune fra Amtsgården.

Alt dette skulle flyttes i perioden 23. - 29. december - på 4 arbejdsdage!

Et stort koordineringsarbejde

Til de kommunale flytninger var indehaveren af Royal Flyt, Dennis Hansen, dog været nødt til at hidkalde assistance. "Jeg samlede 35 folk sammen, som hjalp mig. Dels var det et stort koordineringsarbejde med alle de ting, der skulle flyttes rundt mellem de forskellige rådhuse, og desuden skulle hele flytningen også koordineres, så der ikke sad ledige folk nogen steder og ventede på flyttelæs", udtaler Dennis Hansen.

Der blev til denne opgave trukket på Royal Flyt's store netværk af flyttefolk samt et vikarbureau.

Dennis Hansen fik først ordren om de kommunale flytninger i midten af november.

"Først skulle statens københavnske rådgivningsfirma, A2Z, sikre sig, at vi kunne leve op til de høje kvalitetskrav, som sådan en flytning kræver. Først derefter kunne vi få lov at give bud på licitationen, som vi så vandt", fortæller Dennis Hansen om den omstændelige ansøgningsproces.

De 8.000 flyttekasser, som kommunerne de seneste uger har pakket med papirer og kontorartikler, har Royal Flyt også leveret.

"Folk må gerne kende os for vores gode kvalitet og overholdelse af de aftalte tider. Derfor viser vi gerne vores navn frem overalt, så ingen er i tvivl om hvem der har flyttet tingene. Når de kommunale flytninger er overstået har vi flyttekasser på lager til den næste lange tid" siger Dennis Hansen.

Royal Flyt beskæftiger sig med både privatflytninger og erhvervsflytninger.

Flyttefirmaet har desuden så mange flytninger til og fra udlandet, at der nærmest konstant kører en lastbil på udenlandske landeveje med flyttelæs.

Royal Flyt har kun eksisteret i godt to år. Men den høje kvalitet til rimelige priser har fået mange folk til at bestille flytninger, ofte via hjemmesiden, www.royalflyt.dk.

​Flytteforespørgsel

For udarbejdelse af et uforbindende tilbud eller bestilling af en flytteopgave kan De benytte vores formular

De er naturligvis også velkommen til at kontakte ostelefon eller mail.

Royal Flyt - det hurtige og sikre flyttefirma

HVEM ER VI?

Royal Flyt

Melvej 8

5610 Assens

Telefon: 23 23 33 18

Fax: 64 79 27 04

Mail: post@royalflyt.dk

CVR: 27848001

VI EN DEL AF

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 10 anmeldelser på Facebook